Aanleg en plaatsing van zonnepanelen

Subsidie voor zonnepanelen in 2023

Wilt u subsidie aanvragen voor zonnepanelen voor bedrijven in 2023?

Loyalty Solar bekijkt graag de mogelijkheden met u.

Wij bereiden uw subsidieaanvraag voor en dienen deze ook in, zodat u al snel van uw zonnepanelen profiteert. Het is natuurlijk erg mooi om uw dak of ongebruikte terrein om te toveren tot een bron van duurzame energie. Wij maken dit graag samen met u mogelijk.

Wij vragen uw subsidie voor zonnepanelen aan in 2023

Zonnepanelen zijn in veel gevallen een uitstekend idee. Deze zijn namelijk niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook vermindert u hiermee de CO2-uitstoot. Daarom is het ook voor bedrijven in 2023 mogelijk om een aantrekkelijke subsidie aan te vragen, die vanaf 2021 de SDE++ (Stimulering Duurzame Energietransitie) genoemd wordt. Deze subsidieaanvraag voor zonnepanelen kan tijdrovend zijn, daarom ontzorgen onze specialisten u graag.

SDE subsidie aanvragen voor zonnepanelen

15 jaar ervaring in zonnepanelen

Bedrijfspanden,
hallen en kantoren

Loyalty Solar is specialist in zonnepanelen. Voor uw bedrijfspand, bedrijfshal en kantoor. U maakt extra rendement op uw vastgoed. Of u verlaagt uw bedrijfskosten.

Scholen en onderwijsgebouwen

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen veel winnen met zonnepanelen. U verlaagt de kosten en verduurzaamt meteen uw gebouwen.

Zorginstellingen en verpleeghuizen

Bij zorginstellingen en verpleeghuizen leveren zonnepanelen een verlaging op van kosten. Zo vormt het een renderende verduurzaming.

Ook andere zaken omtrent zonnepanelen regelen we graag voor u

U schakelt onze hulp niet alleen in voor uw subsidieaanvraag voor zonnepanelen, maar wij regelen ook andere aangrenzende zaken die belangrijk zijn voor uw business case. Zo ziet u in een duidelijk overzicht de verwachte kosten en opbrengsten van uw zonnepanelen en hierin wordt de eventuele subsidie van 2023 voor bedrijven ook meegenomen. Wij hebben al voor diverse bedrijven een subsidie voor zonnepanelen mogen aanvragen en beschikken dan ook over veel kennis op dit gebied. Wanneer u ook interesse heeft in een subsidieaanvraag voor zonnepanelen, schakelt u dus onze specialisten in.

Neem telefonisch contact met ons op en maak een afspraak

Wilt u met ons om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken omtrent het aanvragen van subsidie voor zonnepanelen in 2023? Neem dan contact met ons op en wij adviseren en informeren u graag. Bel ons via 085 – 877 1585 of stuur ons een e-mail via info@loyaltysolar.nl. Onze specialisten helpen u graag verder.

Klik en
neem contact op

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar solar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend.
Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.