Aanleg en plaatsing van zonnepanelen

Zonnepanelen voor het mkb

Voor uw onderneming in het mkb is het wellicht een verstandige keuze om zonnepanelen te laten installeren. Loyalty Solar bespreekt graag de mogelijkheden met u. Allereerst maken wij een business case. Wanneer deze goed onderbouwd is en u besluit om met ons in zee te gaan, nemen wij het project aan en ontzorgen we u van begin tot eind.

Ook voor uw bedrijf in het mkb zijn zonnepanelen waarschijnlijk een goede keuze

Als u eigenaar of eigenaresse bent van een onderneming in het mkb en overweegt om zonnepanelen te laten installeren, doen wij dit graag voor u. Het plaatsen van een zonnedak is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar u draagt hiermee ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden dat u in aanmerking komt voor een SDE++ subsidie. Wij verzorgen voor u de voorbereiding en aanvraag hiervan. Wilt u met uw bedrijf in het mkb niet geheel zelf investeren in zonnepanelen? Dan bieden wij u een operationale lease aan óf wij financieren en exploiteren de installatie in eigen beheer.

SDE subsidie aanvragen voor zonnepanelen

15 jaar ervaring in zonnepanelen

Bedrijfspanden,
hallen en kantoren

Loyalty Solar is specialist in zonnepanelen. Voor uw bedrijfspand, bedrijfshal en kantoor. U maakt extra rendement op uw vastgoed. Of u verlaagt uw bedrijfskosten.

Scholen en onderwijsgebouwen

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen veel winnen met zonnepanelen. U verlaagt de kosten en verduurzaamt meteen uw gebouwen.

Zorginstellingen en verpleeghuizen

Bij zorginstellingen en verpleeghuizen leveren zonnepanelen een verlaging op van kosten. Zo vormt het een renderende verduurzaming.

Bel ons of stuur ons een e-mail

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken in een vrijblijvend gesprek? Wij horen graag van u. Bel ons via 085 – 877 1585 of stuur een e-mail naar info@loyaltysolar.nl. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en adviseren en informeren u zo spoedig mogelijk.

Klik en
neem contact op

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar solar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend.
Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.