Aanleg en plaatsing van zonnepanelen

Ontzorging in zonnepanelen

U rekent bij ons op complete ontzorging vóór, tijdens en na het installeren van uw zonnepanelen. Bij Loyalty Solar zijn wij al sinds 2009 actief in de ontwikkeling en bouw van complete projecten op het gebied van zonnepanelen. wij weten dus hoe wij u tijdens dit gehele traject van dienst kunnen zijn.

Complete ontzorging bij de installatie van uw zonnepanelen

Wanneer u voor Loyalty Solar kiest, wordt allereerst een business case voor u opgesteld. Hierin houden wij rekening met alle bijkomende aspecten; deze zijn cruciaal. Als de case gezond is en u de keuze maakt om met ons in zee te gaan, nemen wij het project aan en verzorgen we alles. Denk hierbij aan de aanpassing van uw energiecontract, de fiscale ruling voor ontheffing van energiebelasting en de eventuele voorbereiding en aanvraag van SDE+ subsidie. Ook voor ontzorging op het gebied van de inspectie van uw geïnstalleerde zonnepanelen klopt u bij ons aan.

SDE subsidie aanvragen voor zonnepanelen

15 jaar ervaring in zonnepanelen

Bedrijfspanden,
hallen en kantoren

Loyalty Solar is specialist in zonnepanelen. Voor uw bedrijfspand, bedrijfshal en kantoor. U maakt extra rendement op uw vastgoed. Of u verlaagt uw bedrijfskosten.

Scholen en onderwijsgebouwen

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen veel winnen met zonnepanelen. U verlaagt de kosten en verduurzaamt meteen uw gebouwen.

Zorginstellingen en verpleeghuizen

Bij zorginstellingen en verpleeghuizen leveren zonnepanelen een verlaging op van kosten. Zo vormt het een renderende verduurzaming.

Investeer in zonnepanelen

Wilt u met uw bedrijf overstappen op zonne-energie? Wij hebben de ontzorging bij de implementatie van zonnepanelen al voor veel bedrijven mogen doen. Neem bijvoorbeeld ons project in het voortgezet onderwijs. U ziet hier dat de plaatsing van zonnepanelen een slimme investering is. Wilt u dat we de mogelijkheden bij u verkennen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen via 085 – 877 1585 of door een e-mail te sturen naar info@loyaltysolar.nl.

Klik en
neem contact op

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar solar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend.
Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.