Aanleg en plaatsing van zonnepanelen

Opstalverzekering voor zonnepanelen

Onder de verplichte opstalverzekering vallen ook uw zonnepanelen. Op zakelijk gebied zijn zonnepanelen ook mee te nemen in deze verzekering. Wanneer u uw panelen laat installeren door Loyalty Solar, nemen wij de verzekeringskosten mee in onze business case. Zo heeft u altijd een goed overzicht van de verwachte kosten en opbrengsten en neemt u een weloverwogen besluit.

Een opstalverzekering verzekert ook schade aan uw zonnepanelen

Heeft u een zakelijk pand en wilt u een verzekering afsluiten voor uw zonnepanelen? Dan is een inspectie van uw installatie noodzakelijk. Tijdens deze inspectie wordt onder andere de veiligheid en betrouwbaarheid van uw PV-installatie gecontroleerd. Wanneer de zonnepanelen op uw zakelijk terrein gekeurd zijn, wordt er goedkeuring gegeven voor de verzekering. Wij raden u aan om voorafgaand aan de keuring te controleren welke eisen uw opstalverzekering voor zonnepanelen stelt. Zo weet u zeker dat de opstalverzekering voor uw zonnepanelen juist wordt afgesloten.

SDE subsidie aanvragen voor zonnepanelen

15 jaar ervaring in zonnepanelen

Bedrijfspanden,
hallen en kantoren

Loyalty Solar is specialist in zonnepanelen. Voor uw bedrijfspand, bedrijfshal en kantoor. U maakt extra rendement op uw vastgoed. Of u verlaagt uw bedrijfskosten.

Scholen en onderwijsgebouwen

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen veel winnen met zonnepanelen. U verlaagt de kosten en verduurzaamt meteen uw gebouwen.

Zorginstellingen en verpleeghuizen

Bij zorginstellingen en verpleeghuizen leveren zonnepanelen een verlaging op van kosten. Zo vormt het een renderende verduurzaming.

Schakel onze hulp in

Wanneer u kiest voor onze diensten, ervaart u complete ontzorging van begin tot eind bij de installatie van uw zonnepanelen. Wij verkennen de mogelijkheden, geven u advies, installeren kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en zorgen ervoor dat het zakelijk afsluiten van een verzekering zo eenvoudig mogelijk verloopt. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 085 – 877 1585 of stuur een e-mail naar info@loyaltysolar.nl. Wij helpen u graag verder.

Klik en
neem contact op

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar solar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend.
Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.