Aanleg en plaatsing van zonnepanelen

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Zonnepanelen zijn voor vrijwel ieder bedrijf een goed idee. Loyalty Solar legt u graag uit waarom. Een bedrijfsdak is in veel gevallen een onbenutte locatie waar veel meer uitgehaald kan worden middels zonnepanelen. Veel bedrijven laten zonnepanelen plaatsen voor eigen gebruik, maar het is ook mogelijk om energie op te wekken voor panden in de buurt. Dit maakt het installeren van zonnepanelen voor bedrijven nóg aantrekkelijker.

Wij installeren zonnepanelen op uw bedrijf

Maak optimaal gebruik van uw bedrijfsdak door hier zonnepanelen op te laten plaatsen. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er op vrijwel elk pand een zonnecentrale gerealiseerd kan worden. Met zonnepanelen op uw bedrijf vermindert u de CO2-uitstoot en bespaart u op uw energiekosten. Dit wordt allemaal gerealiseerd door onze vakkundige specialisten. Wij ontzorgen bedrijven vóór, tijdens en na de aanleg en plaatsing van zonnepanelen op het bedrijfsdak. We helpen u zelfs bij uw subsidieaanvraag en het verzekeren van uw panelen als onderdeel van de opstalverzekering.

SDE subsidie aanvragen voor zonnepanelen

15 jaar ervaring in zonnepanelen

Bedrijfspanden,
hallen en kantoren

Loyalty Solar is specialist in zonnepanelen. Voor uw bedrijfspand, bedrijfshal en kantoor. U maakt extra rendement op uw vastgoed. Of u verlaagt uw bedrijfskosten.

Scholen en onderwijsgebouwen

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen veel winnen met zonnepanelen. U verlaagt de kosten en verduurzaamt meteen uw gebouwen.

Zorginstellingen en verpleeghuizen

Bij zorginstellingen en verpleeghuizen leveren zonnepanelen een verlaging op van kosten. Zo vormt het een renderende verduurzaming.

Wij hebben een succesvol track record

Al veel bedrijven en instellingen vóór u hebben onze specialisten in vertrouwen genomen om zonnepanelen te laten plaatsen. En met veel succes. Diverse zorgcentra, scholen en kantoren profiteren van duurzame-energie en besparen op energiekosten. Wilt u ook zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfsdak? We staan voor u klaar.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u weten of uw bedrijfsdak geschikt is voor zonnepanelen? Wij bespreken de mogelijkheden met u en maken graag een business case voor u waarin u direct ziet of zonnepanelen voor uw bedrijf een slimme investering zijn. Wij hebben al voor veel bedrijven zonnepanelen mogen installeren en beschikken dan ook over veel kennis hierover. Maak dus gerust een afspraak met ons door een e-mail te sturen via info@loyaltysolar.nl of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 877 1585. Wij helpen u snel verder.

Klik en
neem contact op

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar solar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend.
Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Zal ik contact met u opnemen?

Ik neem graag contact met u op, geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Jeroen Saeijs

Ontwikkelaar zonnecentrales

Met 15 jaar ervaring,
een bewezen aanpak
en persoonlijke betrokkenheid
kunt u erop vertrouwen
dat uw project bij Loyalty Solar
in goede handen is.